كيلو لبن-------------------- 7بيضات-------------------------- 1كوب سكر ------------------------ربع كوب سكر لوحه بعيد عن الكوب الاولانى-------------------------------مضرب بيض
الطريقة
تحطى صينية على البوتجاز وتولعى عليها النار وتحطى فيها ربع كوب السكر ومعاها حبة ماية قليلين وتحرقيه عشان يعملك كراميل
وتجيبى صحن كبير تحطى فيه اللبن والبيض وكوب السكر وزرة ملح عشان السنة وتخلطيه بمضرب البيض جامد وبعد ماتخلطيه تجيبى مصفاه ضيقة وتصفى الخليط فى الصينية ويتم وضعها فى الفرن او الميكرويف حتى تستوى يعنى حوالى من ربع لنص ساعة وبعدين تطلعيها تبرد وبعدين تحطيها فى التلاجة وبعدين بالهنا والشفا